Costume de mire

Home/Costume de mire

Aceste superbe Costume de mire Bucuresti se inchid la un singur nasture si au guler cazacesc (sau tunica), iar pe rever sunt cusute aplicatii aurii. Butonierele de la mansete sunt functionale, iar o eticheta cu numele clientului este cusuta pe interiorul sacoului.

Camasa este din bumbac 100%, Easy Care, iar initialele clientului vor fi cusute pe una dintre mansete.

Costume de mire Bucuresti 2021 la cele mai bune preturi din Bucuresti

Continuam lista cu costume de mire cu totul aparte. Un sacou cu inchidere la un singur nasture, fara rever si cu guler cazacesc (tunica).

Marginea pieptilor si reverul sunt din matase naturala, iar nasturii sunt imbracati in acelasi material special.

Toate costumele designerului Dragos Sandulache sunt realizate la comanda, Bespoke, din materiale fine italiene sau englezesti.

Camasa acestor costume este guler tip tunica, iar lavaliera este din acelasi material bumbac egiptean.

Continuam articolul cu un costum de ginere de lux. Materialul folosit aici este de la Loro Piana si este de top in Europa. Lana virgina si matase naturala, combinata intr-un fin material textil, special pentru costume de ceremonie.

Costume de mire Bucuresti 2021 la cele mai bune preturi din Romania

Camasile sunt piese foarte importante din tinuta finala a unui mire. Camasile trebuie sa fie din bumbac 100% si, daca se poate, din material Easy Care. Bumbacul Easy Care se mototoleste mai greu si se calca mai usor.

Costumele de mall sau de la Made to Measure, in general, contin poliester si elastan. Acestea sunt materiale artificiale, care vor mirosi urat atunci cand costumul este purtat mai mult de cateva ore. Cu totii stim ca un mire va sta in acel costum aproximativ 24 de ore.

Costume de mire Bucuresti 2021 la cele mai bune preturi din Romania

Costumul de mire perfect este costumul pe care clientul il alege cu sufletul. Multi miri vor sa le fie aleasa costumatia de catre consultant. Ceea ce este o mare greseala. Un mire poate purta un costum negru, simplu si sa il poarte cu o atitudine de invingator si sa straluceasca. La fel de bine cum poate purta un costum baroc si sa fie total nepotrivit.